uploaded picture


# 3 Dingen om te overwegen bij het kiezen van duikcursussen in Hurghada

     Als je denkt aan het boeken van een vakantie, kun je altijd overwegen om een ​​duikvakantie in Egypte te boeken, vooral in Hurghada. Deze leuke kuststad biedt veel mogelijkheden en mogelijkheden voor plezier, amusement en opwinding, maar ook voor ontspanning en genot. Je moet het bezoeken als je Egypte wilt duiken.


De meeste mensen die op zoek zijn naar "duikcursussen Hurghada" nemen meestal contact op met vele duikscholen in Hurghada of komen in contact met lokale vrienden die Egypt Divers of algemeen Rode Zee Divers zijn of verbinden met internationale duikcentra in Egypte om de beste aanbiedingen voor Hurghada duiken te krijgen. Toch kunnen veel newbie-duikers zich verloren en verward voelen wanneer ze het grote aantal duikcursussen zien die worden aangeboden door duikscholen in Egypte. Daarom is het belangrijk om de duikcursussen van beginner tot professional te begrijpen.


PADI biedt verschillende duiklicenties. Dus, hoe kun je de PADI-kwalificatie kiezen die het beste bij je past?


# 1 - Overweeg Hurghada-duik voor uw kinderen

PADI-kwalificaties voor kinderen zijn anders. U kunt een geheel nieuwe ervaring voor uw kinderen creëren om van uw duikvakantie in Egypte te genieten. Je kunt ze inschrijven voor duikcursussen op beginnersniveau:

uploaded picture

PADI Bubble Maker: dit is de cursus duiksterren voor kinderen waar ze de gevoelens van duikers uit de Rode Zee echt kunnen ervaren. Ze leren de basis van duiken en kunnen tot 2 meter diep gaan, waar ze onder water kunnen ademen en bellen kunnen blazen. De minimumleeftijd is 8 jaar.


PADI Seal Team: Deze duikcursus is voor kinderen van 8 jaar en ouder en wordt gedaan in een zwembad. Door bepaalde AquaMissions te voltooien, krijgt het kind een certificaat van voltooiing van een PADI-duikcursus in Hurghada. Het is een leuke activiteit waarbij de kinderen de basis van het duiken en de identificatie van wezens leren.


uploaded picture

Als je kind avontuurlijk was en graag meer wilde duiken in de Rode Zee, kan hij / zij zich inschrijven voor de "Junior" -versies van de 2 basisduikcursussen voor volwassenen: "PADI Junior Open Water" en "PADI Adventure Course". Ze leren duikvaardigheden precies als volwassenen. De enige uitzondering is de maximaal toegestane diepte voor de duik. Voor de “PADI Open JWater-cursus) kunnen ze tot 12 meter dalen in plaats van 18 meter. Voor de "PADI Adventure Course" kunnen uw kinderen tot 21 meter dalen in plaats van 30 meter. Zodra ze de leeftijd van 12 jaar overschrijden, worden hun licenties automatisch geüpgraded op het PADI-duiksysteem.


# 2- Overweeg je duikkennis

Als je je afvraagt ​​wat er in Hurghada te doen is terwijl je op vakantie bent en je nog nooit eerder hebt gedoken, kan het volgen van een beginnerscursus een leuke en vermakelijke activiteit zijn en een goede tijdinvestering:

uploaded picture

PADI Scuba-duiker: word de echte duikster en verken Egypte duiken als een professional in slechts 2 dagen. Als je weinig tijd hebt, kun je de basis van het duiken leren en een PADI-licentie krijgen waarmee je tot een maximale diepte van 12 meter kunt duiken.


PADI Open water cursus: dit is de bekendste duikcursus wereldwijd. Als je 3 dagen van je vakantie in Egypte kunt missen, kun je een PADI-licentie krijgen om overal met een buddy maximaal 18 meter te duiken en leer je de essentiële basis van duiken, inclusief het omgaan met de uitrusting, diepte-egalisatie, het opruimen van je masker en het handhaven van een neutraal drijfvermogen.


# 3- Overweeg om je duikniveau te verbeteren:

Als je eenmaal je Open Water-cursus hebt afgerond en je PADI-kwalificatielicentie hebt behaald, kun je overwegen om jezelf meer duikvaardigheden toe te voegen om de duikster te worden die je wilt zijn en een breder netwerk van duikers te hebben, of je nu in Hurghada Red Sea bent of waar dan ook in de wereld. Dit kan gebeuren door uw duikniveau te verhogen door middel van verdere cursussen:

uploaded picture

PADI Advanced Course: Dit is de duikcursus waarmee je kunt zeggen dat je echt een duik in Egypte hebt gemaakt. U kunt het duiken in de Rode Zee verder verkennen door tot 30 meter diepte af te dalen of verder duikplekken te verkennen met een dierenriem of drijvend vanaf een boot. Je leert ook hoe je onder water kunt navigeren en hoe je een wrak kunt duiken. Duiken De wrakken van Thistlegorm en Salem Express zijn twee optionele reizen die je kunt maken en waarvan je kunt genieten als je eenmaal je Advanced PADI-kwalificatie hebt behaald.


Hoe zit het met nachtduiken? Sommige zeedieren verschijnen alleen 's nachts en als ze dat doen, zijn hun kleuren geweldig! Met de Advanced PADI-kwalificatie kun je 's nachts duiken en ervaren wat niet veel anderen doen.


uploaded picture

PADI Rescue Diver-cursus: nu je alle PADI-duiklicenties hebt gekregen waarmee je overal ter wereld kunt duiken en je alle vaardigheden hebt opgedaan die je helpen jezelf onder water te hanteren, is het tijd om na te denken over hoe je voor je moet zorgen maatje en duikmaatjes, hoe je iemand in moeilijkheden kunt redden tijdens het duiken en hoe je iemand om je heen een veilig en zeker gevoel kunt geven. Als je denkt dat je hier klaar voor bent, dan is de PADI Rescue Diver-cursus iets voor jou. Je zult ook de cursus Emergency First Response (EFR) volgen (verplicht) om deze PADI-kwalificatie te behalen.
Dit is jouw reis om een professionele duiker te worden en dit zijn de duikcursussen die worden aangeboden door de meeste duikscholen in Egypte. Dus, als je een "Diving Star" wilt worden en vol vertrouwen overal ter wereld wilt duiken, stuur ons dan een bericht op info@dive-hurghada.com voor meer informatie.


uploaded picture

Dalia Saleh - Clients Relations Manager