uploaded picture

8 gewoonten van de zeer aanbevolen duikcentra in Egypte

    Het toerisme, met name duikscholen in Hurghada, is een van de moeilijkste bedrijven om mee om te gaan. Het leiden van een groep mensen, het beheren van al hun duikbehoeften en het inspelen op hun individuele verzoeken kan op een bepaald moment een nachtmerrie zijn. Toch, voor degenen die uit passie en opwinding in dit bedrijf komen, helpen ze de meerderheid van hun toeristen om te genieten, te ontspannen en naar huis terug te keren met leuke herinneringen voor hun vakantie.


In de duikwereld is het opbouwen van een goede reputatie hard werken. Een goede reputatie behouden is nog moeilijker; een reden waarom veel van de internationale duikcentra van Egypte, Red Sea Divers in Hurghada of Egyptische duikscholen concurreren op het niveau van servicekwaliteit dat ze kunnen bieden, evenals de prijzen. Daarom richten alle gerenommeerde duikcentra zich op het handhaven van een reeks gewoonten die hen zouden helpen duikcliënten aan te trekken en te behouden.


In het duikcentrum Dive-Hurghada nemen we deze gewoonten over, die ons ertoe aanzetten om de duikster in Hurghada te worden:


Gewoonte # 1 - Sta vroeg op, duik beter

Onze teamleden zijn gewend om 7 dagen per week om 06:00 uur wakker te worden. Vroeg opstaan ​​helpt bij het regelen van alle kleine details met betrekking tot de duikuitrusting, de overdracht van de klanten, de dagelijkse duikluchttanks en voedselreserves voor de boot ... enz.


Gewoonte # 2 - Organiseer de duik, neem een ​​goede duik

Het is waar dat duikverzoeken sporadisch en zeer verspreid kunnen zijn, afkomstig van verschillende sociale-mediaplatforms, maar toch hebben we een systeem om alle verzoeken en vragen te loggen om ze tijdig te behandelen en we proberen zo snel mogelijk op iedereen in te spelen. de eisen.

uploaded picture


Gewoonte # 3 - coördineren en communiceren

De leden van ons duikschoolteam werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de informatie snel en nauwkeurig wordt gecommuniceerd en onmiddellijk wordt uitgevoerd.


Gewoonte # 4 - Wees een vindingrijke en voorbereide Rode Zee-duiker

We hebben altijd een oplossing voor elk probleem met duiken in de rode zee, of het nu gaat om een ​​ontbrekende "O" -ring, een slechte regelaar, een gladde riem of een gebroken vin, we hebben de tools om het zelfs in het midden van de zee te repareren.


uploaded picture


Gewoonte # 5 - Heb een systeem en volg een proces

Het maakt niet uit hoe u contact met ons opneemt, of voor welke duikactiviteit u ook kiest, we hebben een proces voor zowel de duikboeking als de duikactiviteit:

  • We leggen alles schriftelijk uit via e-mails om een ​​duidelijk en gedocumenteerd begrip te garanderen.
  • We vragen een aanbetaling via PayPal, TransferWise of via onze online boekingsmodule om de ernst van de vraag van de Rode Zee-duiker te garanderen
  • Na betaling sturen we een ontvangstbevestiging waarin de boeking van de duik wordt bevestigd
  • We noteren de datum / tijd van het verzoek op onze kalender
  • We communiceren een dag voor aankomst met de duiker om de details van het ophalen van het transport te bevestigen.
  • Zodra u bij ons komt duiken, volgen we een duikplan, voeren we een buddycheck uit en informeren en bespreken we elke duik.

uploaded picture

Gewoonte # 6 - Wees streng over veiligheid

We maken nooit grapjes over veiligheid! NOOIT! We hebben een EHBO-kit aan boord, extra gereedschapskist, reservetanks, reserve-uitrusting en we volgen strikt de veiligheidsinstructies volgens de internationale PADI-voorschriften. We begrijpen het probleem in verband met de verspreiding van het COVID-19-virus en we nemen extreme sterilisatiemaatregelen voor de duikuitrusting om een ​​infectie-vrije duikervaring voor onze gasten te garanderen.uploaded pictureuploaded picture

Gewoonte # 7 - Bouw vriendschappen op

Onze gasten zijn onze vrienden. Of het nu gaat om een ​​nieuwe duiker aan boord of een terugkerende gast, we zorgen voor zijn / haar welzijn en we doen hun best om hem / haar welkom, comfortabel en veilig te laten voelen.


Gewoonte # 8 - Neem serieus plezier

Aan het eind van de dag draait duiken allemaal om plezier, nietwaar? We genieten van ons werk en we creëren een leuke omgeving voor onze gastduikers om te genieten van hun Hurghada Rode Zee Egypte duikvakanties.

uploaded pictureuploaded picture


Dus, als je de diensten van de duikster van Red Sea Divers Hurghada wilt ervaren en je een onvergetelijke duikvakantie in Egypte wilt hebben, kom dan genieten van je duiken en doe je duikcursussen met Dive-Hurghada :)

uploaded picture

Dalia Saleh - Clients relations Manager